Burger King, concurentul KFC şi McDonald’s, a anunţat lansarea unei specialităţi 100% fără carne – “The Impossible Whopper” – în încercarea de a cuceri cât mai mulţi consumatori vegetarieni sau vegani. Diferenţa dintre acesta şi alte burgere vegetariene este că va imita perfect aspectul şi gustul cărnii. Asta deoarece conţine acelaşi nivel de proteine şi fier precum carnea de vită. Potrivit Burger King, “The Impossible Whopper” are mult mai puţine calorii decât burgerul clasic.
În primă fază, el va fi testat pe piaţa americană, în restaurantele din oraşul St. Louis. Dacă se dovedeşte că va avea succes, specialitatea fără carne va fi disponibilă şi la nivel internaţional, scrie metro.co.uk.
La începutul acestui an, lanţul de fast-food, Burger King, şi-a anunţat revenirea pe piaţa din România, după o absenţă de şapte ani. În ţara noastră, produsele se găseau până acum doar pe Aeroportul Henri Coandă, la terminalul Plecări, unde preţurile sunt uriaşe. Recent, s-au deschis şi în unele mall-uri din Capitală. Oraşele Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Brașov vor beneficia şi ele în câteva luni de aceste produse.